25269
post-template-default,single,single-post,postid-25269,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Foto for din bedrift til bruk i promotering på nettsider og i sosiale medier

9 GRATIS og inspirerende spørsmål som hjelper deg å visualisere bedrifta di

Bilder er historiefortelling og Visuell Historiefortelling har blitt ein viktig trend i marknadsføring dei siste åra. Men det å finne ditt visuelle uttrykk, di bedrift sin personlege identitet, kan være vanskelig. Du har kanskje ikkje tatt så mange bilder eller tenkt så mykje gjennom kva du eigentleg vil formidle og spørsmål som dette er heilt naturleg å stille seg:
Korleis få fram det bedrifta mi står for gjennom bildene?
Kva bodskap vil eg helst få fram?
Kva stemning og kva følelsar vil eg formidle gjennom bildene mine?
Desse og fleire inspirerende spørsmål får du rett i din innboks når du lastar ned mitt klargjerande spørreskjema.
Ikkje bruk år på å finne ut kva bilder du skal bruke.  Last ned min GRATIS pdf og kom raskt i gang.
Med stemningsfulle bilder som formidlar følelsar og det bedrifta di står for er det mogleg for dine kundar å sjå seg sjølv i historia di, å identifisere seg med merkevara og bli betre kjend med bedrifta. Faktisk er den Visuelle Historia di ofte det første dine potensielle kundar ser og det som kan skilje deg fra dine konkurrentar.  Bilder med både stemning og følelse hjelper deg å fortelle historia til ditt rette publikum.
Print ut og kom raskt i gang med å finne bedrifta di sin visuelle stil som gjer at dine kundar raskt vil føle seg heime på dine sider og kanskje også bli følgjar i sosiale media.
Pdf`en er for deg som eig eller jobbar i ei bedrift og som har behov for å finne din visuelle stil til bruk på nett, sosiale medier og på trykk.
Klikk og last ned mine inspirerende og GRATIS spørsmål som hjelper deg å få svar på dei viktige spørsmåla slik at du veit kva bilder du skal skape for bedrifta di.

 

 

KANSKJE DU VIL LIKE DESSE OGSÅ?

Foto og Visuelle Historiar for di bedrift til bruk i promotering på nettsider og i sosiale medier
Foto og Visuelle Historiar for di bedrift til bruk i promotering på nettsider og i sosiale medier
No Comments

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.