23791
page-template-default,page,page-id-23791,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Gratis tips og inspirasjon til deg

Last ned mine GRATIS pdf-hefter med tips og inspirasjon om korleis du kan nytte bilder i markedsføringa av bedrifta di

9 konkrete tips til bruk i Visuell Historiefortelling for merkevarer og bedrifter

Nettsida di er ei av dei viktigaste plattformene du kan fortelle di bedrift si historie. Det å ha gode og forteljande bilder er ein av faktorane som avgjer om besøkaren din klikkar seg ut av sida eller blir verande for å finne ut meir om dine fantastiske tenester.
Men sosiale medier er også viktige plattformer som bedrifter og merkevarer kan bruke for å fortelle sine historiar. Og det beste av alt – at det er DU som bestemmer kva for ei historie du vil fortelle om di bedrift.
Klikk på bildet under for å laste ned min nyttige og GRATIS guide om Visuell Historiefortelling slik at di bedrift kan bli lagt merke til og få kontakt med sitt rette publikum

9 inspirerende spørsmål som hjelper deg å Visualisere merkevara di

Det å finne ditt visuelle uttrykk, di bedrift sin personlege identitet kan være vanskelig.  Korleis få fram essensen i di bedrift? Kva bodskap vil du helst få fram? Kva stemning og kva følelsar vil du helst formidle?  Bilder er historiefortelling og Visuell Historiefortelling og har blitt ein viktig trend i marknadsføring dei siste åra.
Med dei rette bildene er det mogleg for kundane dine å sjå seg sjølv i historia og identifisere seg med merkevara di. Faktisk er den visuelle historia di ofte det første dine potensielle kundar ser og det som kan skilje deg fra dine konkurrentar.  Bilder med både stemning og følelsar hjelper deg å fortelle historia di.  Men det må være dei rette bildene.
Klikk på bildet under for å laste ned mine 9 inspirerende og GRATIS spørsmål som hjelper deg å få svar på dei viktige spørsmåla slik at du veit kva bilder du skal skape for bedrifta di.

Kanskje du vil like desse også?

hvordan bedrifter skiller seg ut, hvordan bedrifter blir husket
Foto og Visuelle Historiar for di bedrift til bruk i promotering på nettsider og i sosiale medier