22970
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22970,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Brand Storytelling

Brand Storytelling, eller Historiefortelling for bedrifter på norsk, er den fortellinga som DU gir til dine kundar. Det er informasjonen som du har kontroll over og som du vil formidle til ditt publikum. Når du meistrar kunsten med Historiefortelling vil kundane dine engasjere seg i di bedrift og over tid vil du tiltrekke deg eit større og meir engasjert publikum.

 

Du har sikkert allereie funne at det ikkje er nok å bare stole på produktet ditt for å lukkas. Du treng noko meir. Du må skille seg ut. Du må fortelle betre historiar. Du må fortelle historiar som personifiserer varemerket ditt. Grunnen til at Historiefortelling er den beste måten å skille deg fra andre merker i din bransje på er at folk alltid huskar ei god historie.

 

Gjennom Historiefortelling har du ein unik sjanse til å få fram kva som er spesielt for di bedrift og kva som skil den frå andre.

Folk vil vite kven de er, kva de brenn for og kva verdiar bedrifta di har. Mennesker kjøper nemlig ikkje bare det de GJER, dei kjøper like mykje KVIFOR de gjer det.

 

Hos merkevarer som er Historiedrivne lever fortellinga i kvar einaste detalj, konsekvent både på gode og dårlige dagar. Det handlar om å vere våken for det kunden treng og levere akkurat det – aller helst før han sjølv veit at han treng det. Merkevarer som greier dette får ei sterk historie som kunden vil fortelje vidare……og husk – det er merkevarer med ei sterk historie som når fram!!

 

Les gjerne meir på bloggen her  og om du har lyst å lære meir om å fortelle gode historiar med bilder så last ned min GRATIS guide til Visuell Historiefortelling for bedrifter og merkevarer her.

 

Motta også mine nyhetsbrev med nyttige tips og inspirasjon om Historiefortelling for bedrifter – meld deg på her.