25529
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-25529,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

KÅRE BESSEBERG

«God kaffe på jobben».

 

I 1961 leverte Kåre Besseberg as sine første drikkeautomater til Esso raffineriet på Slagentangen i Tønsberg. Siden den gong har millionar av koppar med velsmakande drikke blitt servert til det norske folk.

 

På slutten av 1950 tallet kom ingeniøren Kåre Besseberg heim fra eit fire års opphald i USA med mange spennande ideer i kofferten. Han gjekk umiddelbart i gong med produksjon av drikkeautomater i farens mekaniske verksted. Av praktiske årsaker gjekk han etter ei lita stund over til import av tilsvarende automater og Kåre Besseberg AS var et faktum.

 

Kåre Besseberg as er blant de eldste virksomhetene i Norge som selger drikkeautomater. Virksomheten har i alle år holdt til i Vestfossen i Øvre Eiker kommune.

 

Gjennom årenes løp har Besseberg levert et bredt utvalg drikkeautomater til bedrifter, skular, sjukehus og bensinstasjonar primært på Øst- og Sørlandet.

 

Verksemda består i dag av salg og utleige av nye og overhalte drikkeautomater, vannkjølere, kaffe og ingredienser samt teknisk service og vedlikehold.

 

Besøk gjerne nettsida her.