Foto
 
IMG_1375facebook,web.jpg
 
 
IMG_6057_web, facebook.jpg
 
Styling og fotografering

 

korleis viser du fram bedrifta di?

 

Har du tenkt over korleis du famstår over for kunden din? Kva er det du har som gjer at kunden velgjer deg framfor naboen og korleis skal du formidle den unike historia di?

Gjennom å skape godt planlagde og styla bilder som virkelig får fram det unike ved produktene eller tenestene dine vil kunden raskt kunne fange opp budskapet du ønsker å formidle.

Bilder som alltid får fram ei stemning og som formidler ei ekte og autentisk historie.

Magien ligg i detaljane.

 
 

KVA ER EIT GODT BILDE?


Bilder er Historiefortelling og folk hugsar alltid ei god historie.

Eit godt bilde får folk til å bli nysjerrig på tenestene dine. Det formidler følelser og stemning, viser detaljar og får fram ein god atmosfære. Eit godt bilde får folk til å ønske å sjå meir og å høyre heile historia du har å fortelle.

Det ligg mykje arbeid bak ein foto-shoot. Grundige undersøkingar må til for å finne den rette scenen der historia skal fortelles. God styling og alle detaljar er også avgjerande for eit godt resultat. Eg står for alt du ser i bildene, modell, “props” (utstyr), eigna lokasjon, sminkør, osv.

Vinkling, kunnskap om fotografering og rett utstyr er også nødvendig for at du skal få eit breidt utvalg av bilder som du kan bruke i fortellinga di.

I tillegg er måten bildene vert redigert på ein stor del av uttrykket og med på å støtte historia di. Type redigering kan være ulik mellom type kunde og prosjekt. Lyse og lett bilder eller mørke og moody? Dette og alt anna vert me enige om før sjølve fotograferinga startar.

Ikkje gløym at magien ligg i detaljane.

 
Mellomgrønn.jpg

 

 
 

korleis bruke bilder?

Bruk bilder i alle dine kanaler og på alle dine plattformer. Dess fleire plattformer du bruker, dess meir heilskapleg innrykk gir du.

Bilder seier meir enn tusen ord og folk oppfatter bilder 60 000 gonger raskare enn tekst. Difor er bilder eit av dei beste verktøya du har for å fange merksemda til folk og for å komme i kontakt med dine kjernekundar.

Fortell dine Visuelle Historier på nettsider, i nettbutikk, på Facebook, Instagram, i reklamekampanjer, i reklamemagasin, i brosjyrer, på visittkort, flyers, i bøker, i magasin eller anna marknadsmateriell, på bilen, på plakat eller lerret i kontorlokaler, møterom eller andre fellesrom, på firmagåver, osv.

Bilder får alltid får fram ei stemning og formidler alltid ei historie.

IMG_0559 facebook, web.jpg
 
 
 

Referanse

“Fjellflyt har brukt profesjonelle fotografer i 6 år, og Istoria utmerker seg på flere vis.

Bildene er nøye regisserte og alle elementer er der av en grunn - både sted, tid på døgnet og ting i bildet er med på å underbygge en stemning og fortelle en historie.

Hun leverer et bredt utvalg av bilder av det samme motivet slik at vi kan plukke ut de som passer til formatet på annonsen og teksten i kampanjen.

Og ikke minst er Kjersti oppriktig opptatt av å levere bilder som kunden blir fornøyd med og legger

hjertet i å finne kreative måter å formidle på slik at de aller beste sidene til produktet og bedriften kommer fram”

- Torill Bye Wilhelmsen, Fjellflyt AS

 
 
bakgrunnsfarger til nettside3.jpg
 
Mine tenester
 

 

Brandstrategi

Brandstory

 
Fleire prosjekt
 

sjå andre foto- og styling prosjekt

 
 

Ta kontakt

Ta kontakt for ein uforpliktende samtale kor me saman finn di unike historie