Min draum er

at dine kundar skal forelske seg i di bedrift. Folk forelsker seg fordi du er god til å bruke bilder og til å fortelle historier i alle dine kanaler. På nettsider, i sosiale medier og på trykk. Plattformene er mange og ulike, men bilder er viktige uansett kor du ønsker å fortelle dine historier.

Mitt navn er Kjersti og er ein Visuell Historieforteller som hjelper deg med å finne og fortelle dine historier. Det som skil meg frå alle andre er kombinasjonen av kreativitet og strategi.

Det er lett å få ein “vanlig” fotograf til å komme til deg for å ta dine bilder. Men får du ein “vanlig” fotograf til å komme, må du også vite kva du vil ta bilder av.

Eg aldri veit kva historier me skal fortelle når eg starter eit kundesamarbeid, men gjennom ein strategisk prosess hentar me fram dine unike historier. Eit nytt samarbeid er alltid like spennande og med min kunnskap om Visuell Historiefortelling får du unike og personlige bilder som blir ditt verktøy når du skal kommunisere med ditt publikum.

 
 
 
 

 EG HJELPER DEG SOM ØNSKER Å SKILLE DEG ut

 

 
 

Deg som har auge for det vesle ekstra.

Uansett type eller storleik på prosjektet skaper me magiske bilder som formidler stemning, følelser og atmosfære slik at du kan fortelle historier som ditt publikum vil elske.

Hos meg får du så mykje meir enn bare bilder. Du får også ei unik innsikt i eigne historier og du lærer kor og korleis du kan bruke bilder slik at du kan fortelle historier til dine rette folk.

Min metode tek deg gjennom ein inspirerende og bevisstgjerande prosess som startar allerede før me begynner å planlegge bildene dine. Eg hjelper deg gjennom prosessen med å finne det unike ved di historie og du sit igjen med eit verktøy du kan bruke til å fortelle dine historier.

 
Mellomgrønn.jpg
 
 
Alcudia.jpg
 
 

Mi historie

ISTORIA er gresk og betyr ”historie” eller ”fortelling”. Mitt navn er Kjersti eg er ein Visuell Historieforteller som alltid har elska å fortelle historier gjennom bilder og som alltid har likt å hjelpe folk.

Med over 20 års erfaring i å jobbe med mennesker som har behov for individuelle tenester er det lett for meg å hjelpe nettopp di bedrift med å finne sine personlige og unike historier.

Eg er mor til tre fantastiske gutar på 20, 18 og 13 år og bur saman med “Bonden” på eit lite småbruk nord i Rogaland. På garden vår har me tre søte kaniner, to kattar, ein hund, mange sauer og ein fin liten gjeng med griser.

 
 

La oss skape magi

Ta kontakt for ein uforpliktende og hyggelig samtale kor eg kan vise deg kva som er mulig å få til for di bedrift.

 
 
 
 
Her har du meg

FOTOGRAFERING

Eg elsker å skape historier i kamera mitt. Lite gjer meg så glad som når eg har fått eit blinkskot som formidler ein følelse og god stemning. Det er litt som julekvelden!

KAFFE

Ingenting slår lukta av nykokt kaffe om morgonen. Det vekker alle mine sanser og gjer meg klar for dagen.

STRUKTUR

Er heilt nødvendig. Å ha en plan gir meg tid og kapasitet til å være kreativ, så ikkje tru på myta om at struktur ikkje er for kreative mennesker.

NATUR

Naturen er livet. Den er stille, men aldri heilt i ro. Naturen skapar seg sjølv igjen og igjen. Kvart år, kvar sesomg. Årstidene fasinerer meg og naturen er min ultimate kilde til både ro og energi.

SLOW LIVING

Eg er opptatt av å ta tida tilbake. Finne dei små augneblinka og å kjenne etter kva som faktisk betyr noko. Det er viktig for meg å være merksam på det som skjer rundt meg og “Slow Living” og “Slow Work” er prinsipp eg prøver å leve etter. Ei haldning til livet og til jobben som hjelper meg å oppnå den rette balansen. Det handler om å være merksam, å forbruke mindre og ha ein roligare tilnærming til kvardagen og til arbeidslivet.

 
 
IMG_9156.jpg
 
Mellomgrønn.jpg
 
Finn inspirasjon

 
 
La oss skape magi
 
 

rundt bedrifta di