Fokusplanlegger

 

fjellflyt as

 
 
 

"Kjersti er en ydmyk og engasjert fotograf som går grundig til verks for å levere bilder som sier mer enn tusen ord. Ulikt mange andre fotografer har hun gått på kurs for å lære entreprenørskap og utviklet sin egen metode for hvordan hun best kan fange bildene som tar markedsføringen av bedriften din et stort steg videre. Istoria sin prosess er grundig og helt nødvendig for å komme til bunns i hvordan bildene kan uttrykke den unike personligheten og verdiene i kundens brand.

I dialogen med Kjersti følte jeg at hun var lyttende og hele tiden på jakt etter de gode ideene som reflekterer Fjellflyt og forteller vår historie om hvordan gründere kan bygge opp sin en lønnsom og bærekraftig Slow Business, gjennom å gå seg kreative i naturen.

Bildene skal brukes på nettsiden vår, salgssiden for Fokus planlegger i annonsering på sosiale medier som Instagram og Facebook, og ikke minst i nyhetsbrev som handler om den internasjonale gründerfestivalen Slow Business Adventure.

Fjellflyt har brukt profesjonelle fotografer i 6 år, og Istoria utmerker seg på flere vis. Bildene er nøye regisserte og alle elementer er der av en grunn - både sted, tid på døgnet og ting i bildet er med på å underbygge en stemning og fortelle en historie. Hun leverer et bredt utvalg av bilder av det samme motivet slik at vi kan plukke ut de som passer til formatet på annonsen og teksten i kampanjen. Og ikke minst er Kjersti oppriktig opptatt av å levere bilder som kunden blir fornøyd med og legger hjertet i å finne kreative måter å formidle på slik at de aller beste sidene til produktet og bedriften kommer fram.

Jeg anbefaler Istoria på det varmeste til gründere og bedrifter med hjerte for sine kunder - for det står Istoria også for selv.”

 

- Torill Bye Wilhelmsen

 
 
 
IMG_8734_web, facebook.jpg
 
 
Sølvsmed i Telemark

Ridderhus

"Jeg har lært så mye i løpet av denne prosessen, og fått mer innsikt i egne historier og hvor viktig det er at de kommer frem i bildene. Og FOR et resultat!”

- Marie Ridderhus

 
 
 
 

 

IMG_1306facebook,web.jpg
 
 
Omtanke, balanse, heilskap

 

Askeland naprapati og helse

“Jeg gleder meg veldig over endelig å ha gode, særegne bilder som er med å sette personlig preg på bedrifte. Dette gjør arbeidet med markedsføring, blogg og nettside mye lettere og mye kjekkere!

Tusen takk for en utfordrende, kreativ og morsom prosess Kjersti, og ikke minst for det gode resultatet!

Kan varmt anbefales.”

- Jorun Askeland 

 
 
 
 

 

IMG_9195c.jpg
 
 
Handlaga på Jæren

 

Mingarwalker Glassblåseri

“Jeg fulgte Kjersti i sosiale medier og var allerede begeistret for estetikken i arbeidene hennes.  Prosessen i forkant av fotograferingen var effektiv og gjorde at vi begge forsto hva den andre så for seg;

Kjersti er lydhør og veldig lett å samarbeide med.

Vi er kjempefornøyde med bildene våre og bruker de både til trykk, nettside og sosiale medier.»

- Line Mingar & Benjamin Walker

 
 
 
 

 

8361web.jpg
 
 
Eit lite kaffebrenneri

Arctic Coffee

“ Når vi skulle bygge et annerledes kaffebrenneri trengte vi bilder som fortale historien om hva som inspirerte oss til å lage kaffe av høy kvalitet. Jeg kom over Istoria sine bilder på instagram og falt for uttrykket hennes med en gang.

Det viste seg at Kjersti ikke bare har et særegent øye for historier og uttrykk men er også faglig dyktig og klarer å fange hva som er det unike med merkevaren og hvordan vi skulle uttrykke dette i vår markedsføring.

Vi klarte å bygge en merkevare som skilte seg ut og som etterlot et inntrykk som gjenspeilte våre verdier og misjon. Og vi sparte masse tid som førte til at vi kunne jobbe dypere med vår egen strategi.

Jeg anbefaler Kjersti på det sterkeste!”

- Benedicte Lysaker / Co-founder & Brand Manager Arctic Coffee

 
 
 
 

 

IMG_1438_header.jpg
 
 
Ein annleis handel

Åkrafjordtunet

“Åkrafjordtunet hadde eit sterk ønske om å få visualisera sin heimebakst. I møte med Istoria fekk me hjelp til å starte nødvendige og gode prosessar kring vår historie og våre kjerneverdiar. Resultatet vart mykje betre enn me hadde forventa. Saman har me skapt varige verdiar for heile bedrifta vår»

- John Karsten Hustveit 

 
 
 

 

Skjermbilde 2019-09-12 kl. 09.40.37.png
 
 
Ein positiv forskjell

Etne Hudhelseklinikk

“Kjersti har vært hjå meg å tatt bilete for Etne Hudhelseklinikk. Eg hadde behov for proffe bilete til Etne Hudhelseklinikk si nettsida, Instagram og Facebook.

Det eg viser av bilete på sosiale medier skal gjenspeile kvaliteten på det eg gjer i klinikken og det var viktig for meg å hente inn god kompetanse. Det vart Istoria fordi eg la merke til Kjersti sine bilete på Instagram.

Fine bilete som fange opp stemning og som gir ein god følelse. Kjersti er lett å jobbe med og sett seg godt inn i kva eg ønska å få fram. Ho er service-innstilt og perfeksjonist slik at bileta vart akkurat slik eg ønska dei.

Eg kan trykt anbefale Kjersti og ISTORIA til alle som vil gi eit proft innrykk av si bedrift.”  

- Nina Kristin Haugen

 
 
 

 

Skjermbilde 2019-09-12 kl. 09.46.50.png
 
 

Skal me jobbe saman?

Vart du inspirert?

Eg hjelper deg gjerne med å skape unike Visuell Historier for di bedrift og gler meg til å høyre fra deg!

- Istoria